Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Tüm potansiyelleri bütüncü bir yaklaşımla hayat için kullanan, mutlu, çevreci, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilecekleri demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmeti sunmaktadır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binayı paylaşmaktadır.

WEB - https://dilovasimehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Orhangazi Mah.224. Sk. No1 Dilovası/Kocaeli

Adres - Orhangazi Mah.224. Sk. No1 Dilovası/Kocaeli

Ulaşım Okulumuza çevre ilçelerden ve il merkezinden sorunsuz olarak otobüs ve dolmuşlarla ulaşılabilmektedir. İzmit merkez ve otogardan 300 numara halk otobüsü Dilovası merkezden geçmektedir. E-5 üzerinden Gebzeye ulaşım sağlayan 400 numara halk otobüsü ve 402 numara dolmuş Dilovası yolu üzerinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 45 Km. uzaklıkta olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.